Nieuws

Hier ziet u het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de uitvaartbranche.
14
jul
AkidiA Capri

Deze massief houten kist heeft een laag gewicht (zo’n 25 kg.) en is veel milieuvriendelijker dan een spaanplaat-fineer kist. Qua prijs ligt de Capri op een vergelijkbaar niveau als die van een gefineerde kist. Het gebruikte hout is van meubelkwaliteit en zal dankzij een langdurig droogproces minder snel vervormen, zelfs na dagenlang koelen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een perfect passend deksel. Een bijkomend voordeel van deze Capri kist is het lage gewicht, waardoor deze zowel door de familie als door uitvaartpersoneel makkelijk kan worden gedragen.

De perfecte kwaliteit is onder andere terug te vinden in de met een soevereinboor afgewerkte sluitgroefgaten waarin de kleine sluitschroefjes mooi verzinken.