Nieuws

Hier ziet u het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de uitvaartbranche.
14
jul
AkidiA Natuur

Deze onbehandelde massief naaldhouten kist heeft zich door de natuurlijke uitstraling en de vriendelijke prijs ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel binnen het AkidiA assortiment. De hoeken van de kisten worden fraai afgewerkt door ambachtelijke veerverbindingen. Twee mooie kleine sluitschroeven zorgen ervoor dat het deksel op de kist wordt bevestigd. Deze kist is uitermate geschikt om door de familie zelf te worden beschilderd waardoor de uitvaartkist persoonlijker zal worden.
De Natuur kist kan worden uitgevoerd met doorlopende houten handgrepen, welke als een cirkel rondom de kist zijn aangebracht. Deze grepen bieden tevens de mogelijkheid de kist met meer dan 3 personen per zijkant te dragen.